WAT DOE IK?

Wat kan ik, Francisca, voor jullie betekenen?

Mijn naam is Francisca Ooms. En mijn passie is om mensen een bijzonder moment te geven.

Een uniek moment om nog vaak aan terug te denken. Door mijn jaren lange ervaring in de horeca , gezellige avonden en feesten te hebben georganiseerd weet ik mensen het juiste gevoel te geven. Een gezellige avond, een goed gesprek een bijzonder moment. Mijn missie is dat mensen een goed gevoel over houden aan het samen werken met mij.

De dankbaarheid en de glimlach op iemand zijn gezicht ..daar doe ik het voor. Hoe mooi is het als mensen stralen van geluk. ( Er is wel eens een lied voor me geschreven en dat ging zo…als Cis kon toveren , kon toveren dan lachte en danste alle mensen met elkaar….. ) Wat begon als een vraag van een klant….wat zou het leuk zijn als jij ons kon trouwen ? Is nu een echt bedrijf geworden. En wat ik het mooi om met liefde aan de liefde te mogen werken. Wat is het dankbaar om mensen dat bijzondere moment te geven.

 
DIRECT CONTACT?

Bel of mail


BEL FRANCISCA +31 6 34488534

MAIL FRANCISCA info@ciscajaikwil.nl

Trouwen

Deze dag JULLIE DAG moet een dag worden om nooit te vergeten. Alles tot in de puntjes verzorgt. Een dag zoals jullie hem willen , zoals jullie het voor ogen hebben . De hele dag zal rond het JA WOORD, de ceremonie draaien. De ceremonie is het hart van de dag en hoe mooi is het als deze liefdevol, bijzonder en een beetje magische is. De ceremonie moet echt kloppen en echt jullie verhaal zijn.

De woorden van betekenis zullen jullie naar het JA WOORD begeleiden. En zo voor jullie en de gasten vertrouwd aanvoelen. In div gesprekken gaan we kijken wat jullie willen op jullie trouwdag. Geloftes, speciale wensen , een ritueel of speciale muziek. De ceremonie mag zijn zoals jullie het voor ogen hebben. In een zeer persoonlijke speech waarin jullie 2 verhalen samen worden gesmolten tot 1 liefdes verhaal, jullie verhaal.

Een verhaal met een lach en een traan. Woorden die er toe doen! Ik praat met jullie maar ook met dierbaren om zo jullie nog beter te leren kennen. De ceremonie is het moment waar heel de dag om draait…en deze moet kloppen! Een ceremonie waar de liefde vanaf spat. Een ceremonie voor jullie maar ook een bijzonder moment voor jullie gasten, jullie dierbaren. Trouwen jullie voor de wet dan wordt ik per gemeente benoemt ( hier komen nog wel de leges van de gemeente bij dus boven op mijn kosten ) Trouwen jullie ceremonieel dan is er geen contact met de gemeente nodig.

Prijs ceremonie compleet: € 695,00


Herbelofte

Nogmaals Ja zeggen tegen elkaar. Ja tegen de liefde voor elkaar hoe mooi is dat? Vaak hoor ik… als we nog maar een keer over konden doen.

Zijn jullie snel en ingetogen getrouwd, willen jullie de kinderen erbij hebben, na een moeilijke periode weer de liefde uitspreken of gewoon om het allemaal nog een keer beleven. De herbelofte of ook wel de Renewing your vows genoemd is ceremonieel dus kan waar jullie maar willen.

De herbelofte kan een ceremonie zijn met alles er op en er aan. Dus met de ringen en met geloftes. En helemaal in de style die jullie nu zouden willen.

Prijs herbelofte: € 495,00


Speechcadeau

Mooie woorden zeggen meer dan dure cadeaus en maken een onvergetelijke indruk. Hoe mooi is het als iemand verrast woord met woorden die er toe doen. Woorden van betekenis.

Wat is een speechcadeau? Vaak kom je op een feestje waar de jarige, jubilaris of zilveren/gouden bruidspaar even snel ( moeilijk te verstaan ) wordt toe gesproken. Misschien denk je dan….dat zou veel mooier kunnen. Zoveel persoonlijker! Met woorden die er toe doen , woorden die echt raken! Sprankelender, vrolijk, vol liefde, humoristisch, seieus maar zeker ook met een lach. Deze woorden zullen de avond een extra feestelijk tintje geven. Een heel speciaal cadeau!

Hoe gaat het in zijn werk: Ik kom langs voor een voor gesprek ( met de gever van het cadeau ) Van uit dat gesprek schrijf ik een persoonlijke speech. Op de feestavondkom ik de speech in style voordragen. Natuurlijk krijgt de gene de speech ook nog feestelijk cadeau.

Dus wil je iemand binnenkort in het zonnetje zetten?

Eens een ander cadeau aan iemand geven

Of iemand op een aparte manier bedanken

Een cadeau geven wat indruk maakt

Speechcadeau…een persoonlijk cadeau.

Prijs speechcadeau: € 175,00


Dagplanner / Ja-woord assistente

Laat mij jullie helpen de dag.. een perfecte dag te worden!
Gefeliciteerd er is een aanzoek gedaan en er is Ja gezegd. Dan kan het dagdromen over de dag beginnen. De jurk, het pak , de feest avond, de zelfstandige Babs, de ceremonie plek, de band, de bloemen en nog veel meer. Jullie weten wat jullie willen maar dan komt het moment…. Het gaat tollen…lukt het allemaal, hoe, wat?

Ik breng dat stukje rust! Een dag schema voor al jullie leveranciers, check leveranciers, ceremonie opzet en aankleding ceremonie ruimte. Dus wil je geen weddingplanner en avonds op het feest geen uitgebluste ceremonie meesters. Laat mij dan het stukje planning van de dag doen?

Laat het de perfecte dag worden. Een dag zoals jullie hem willen!

Prijs dagplanner / Ja-woord assistente: Op aanvraag